Gvardiola u šoku: Ovo nisam doživeo!

Izvor: MozzartSport.com, 17.Okt.2017, 23:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gvardiola u šoku: Ovo nisam doživeo!

"Šta vi mislite, da smo igrali protiv gomile dece?! Ovo je Napoli! Oni su na vrhu Serije A! Pa ne možemo da budemo bolji 90 minuta...

Menadžer Mančester Sitija Pep Gvardiola bio je večeras zadovoljan kao posle retko koje pobede. Kako sam kaže, razlog tome je što je njegov tim ostvariuo jednu od najvećih pobeda ove sezone protiv vrlo moćnog tima.

"Ni kao igrač, prvo, ali ni posle kao trener... Ma, nikada nisam igrao protiv ovakvog tima. Očekivao sam >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << mnogo teškoća za nas. To je sve bilo očekivano... Ako ovi momci nastave ovako da igraju daleko će dogurati", kazao je posle utakmice španski stručnjak za Medijaset na tečnom italijanskom.

"Veoma sam ponosan na moje fudbalere, jer znam koliko su energije morali da ulože da bi večeras pobedili. Protiv ovakvog tima je nemoguće da dominiraš 90 minuta. To ne dolazi u obzir".

Novinare je dalje zanimalo zašto Siti nije odigrao drugo poluvreme kao prvo. Odnosno, zašto nije igrao svoju prepoznatljivu igru...

"Šta vi mislite, da smo igrali protiv gomile dece?! Ovo je Napoli! Oni si na vrhu Serije A! Pa ne možemo da budemo bolji 90 minuta. Mi smo ponosni što smo tako nešto uspeli da izvedemo pola sata", zaključio je Gvardiola i upozorio englesdke novinare da ne treba da očekuju svaka tri dana pobede od po 7:2.

(foto: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.