Gvardiola u ratu sa bivšim klubom oko fudbalera Stare dame!

Izvor: Sportske.net, 31.Okt.2019, 16:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gvardiola u "ratu" sa bivšim klubom oko fudbalera "Stare dame"!

Ko će pre do njegovog potpisa?

Kako prenose italijanski mediji, Mančester siti i Barselona su zainteresovani za vezistu Juventusa Rodriga Bentankura.

Urugvajski reprezentativac je u dresu "Stare dame" i reprezentacije svoje zemlje dokazao kvalitet, ali to nije ubedilo Mauricija Sarija, koji mu ne daje dovoljno prilika u prvoj postavi.

Tu svoju šansu vide zainteresovane strane, koje će prema navodima italijanskih medija već u januaru pokušatu da presele >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Bentankura u svoje redove.

Ovaj 22-godišnji fudbaler je u Torino stigao 2017. godine iz Boke Juniors za 12,5 miliona evra, od tada je upisao 58 ligaških nastupa za "Bjankonere", postigao je i dva pogotka.

U tekućoj sezoni ima svega 10 nastupa u svim takmičenjima i 473 minuta provedenih na terenu.

Tako u Barseloni i Mančesteru veruju da mogu da ga ubede da se preseli u njihove redove, videćemo koliko će Juventus od engleskih i španskih bogataša tražiti za usluge svog veznog fudbalera.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.