Izvor: MozzartSport.com, 29.Avg.2020, 18:56

Gvardiola u Barseloni na sopstveni rizik, propušta pripreme sa Sitijem

Stateg Građana će morati u dvonedeljni karantin

Đozep Gvardiola je već nekoliko dana u Barseloni, gde se nalazi u poseti svojoj porodici, pa se čini da će svesno rizukovati da propusti praktično kompletan pripremni period sa Mančester Sitijem, jer ga po povratku u Englesku čeka dvonedeljni karantin.

Građani će uvodne mečeve u pripremnom periodu odigrati bez šefa struke, a srećom po njih biće lišeni nastupa u prvom kolu Premijer lige 12. septembra >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << zbog toga što su učestvovali u samoj završnici Lige šampiona. Stiga će premijeru u novoj sezoni doživeti 21. septembra na gostovanju Svonsiju.

Pojedini španski već su najavili da bi Gvardiola tokom boravka u svom gradu mogao da ima sastanak sa Lionelom Mesijem, kojeg mnogi vide na Etihadu već ovog leta.

U prilog tim pretpostavkama idu i kvote kladionice MOZZART, pošto je u ovom trenutku koeficijent za igru Mesi prelazi u Mančester Siti - 1,75!

Građani iza sebe imaju prilično burnu sezonu, u kojoj su brzo izgubili bitku za šampionsku titulu, ali je delovalo da mogu čak i da se bore za trofej Lige šampiona. Ipak, tamo ih je već u četvrtfinalu zaustavio Lion i pokazao da je ovom timu neophodan igrač koji ume da osvaja evropske trofeje. Svakako da je jedan od njih upravo legendarni Argentinac.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.