Gvardiola strepeo, pa uveo Aguera i Sterlinga - Mančester siti u polufinalu FA kupa! (video)

Izvor: Sportske.net, 16.Mar.2019, 21:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gvardiola strepeo, pa uveo Aguera i Sterlinga - Mančester siti u polufinalu FA kupa! (video)

Odličan potez Pepa Gvardiole.

Mančester siti je uspeo da se plasira u polufinale FA kupa pošto je danas savladao Svonsi nakon preokreta u gostima rezultatom 2:3 (2:0).

Sve do 20. minuta ekipa Mančester sitija je bila bolji rival od Svonsija, ali onda nesmotrenost Fabijana Delfa koji pravi faul u svom kaznenom prostoru. Met Grims je bio siguran izvođač prekida za 1:0.

U nastavku Mančester siti je imao loptu, ali su ponovo napravili grešku, ovoga >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << puta na protivničkoj polovini, krenuo je napad Svonsija, bila je to odlična kontra, a Selino je postigao gol za 2:0 u 28. minutu.

Drugi deo igre doneo je, kao što se i očekivalo, napade Mančester sitija, izgledalo je u jednom trenutku kao da je samo pitanje trenutka kada će Svonsi posustati, ali kako je vreme odmicalo, domaći su bili sve sigurniji u sebe da mogu do narednog kola, odnosno do polufinala FA kupa.

Gvardiola je pokušao i sa Aguerom i Sterlingom u nastavku, nije vredelo, bio je sve nervozniji kako se utakmica primicala kraju.

Ipak, Mančester siti se vratio u život preko Bernarda Silve, igrao se 68. minut, loše je reagovala odbrana domaćina i "Građani" su imali šansu da stignu do polufinala.

To je samo oborilo moral domaćima koji ubrzo prave penal, igrao se 78. minut kada je Aguero preuzeo odgovornost, pogodio je za 2:2! Igralo se viktorije do kraja utakmice, bilo je samo pitanje kada će gosti postići i treći gol.

To se i desilo, Aguero je uspeo da donese pobedu svom timu, čini nam se iz ofsajd pozicije.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Velšani igrali, a onda je Siti samo ubrzao... (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 16.Mar.2019

Velška bajka nije završena srećnim krajem. Kao bižuterija na tankom koncu visele su ambicije Mančester Sitija u FA Kupu. Sve je ukazivalo na to da će jedna od najjačih evropskih ekipa svoje putešestvije završiti na stadionu Svonsija. Međutim, onda je Siti ubrzao i obavio posao. Tim Pepa Gvardiole...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.