Gvardiola se rugao Karageru, pa dobio odgovor za pamćenje VIDEO

Izvor: B92, 06.Dec.2023, 09:54

Gvardiola se rugao Karageru, pa dobio odgovor za pamćenje VIDEO

U Premijer ligi nikada nije dosadno, pa tako ni ovih dana kada su u mali "rat" ušli menadžer Mančester sitija Pep Gvardiola i legenda Liverpula Džejmi Karager.

Sve je počelo nakon trećeg uzastopnog remija "građana" u Premijer ligi, protiv Totenhema (3:3).

Tada su analitičari "Skaj" televizije Karager, Geri Nevil i Mika Ričards konstatovali kako Siti nije dominantan kao prethodnih sezona i da će teško doći do četvrte uzastopne titule.

U utorak im >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je, na konferenciji za medije uoči gostovanja "građana" u Birmingemu ekipi Aston Vile, Gvardiola odgovorio da će Siti ponovo osvojiti titulu i učiniti ono što nijedan tim nikada nije.

Usput je prozvao Karagera. spomenuvši da on nikada nije osvojio nijedan trofej šampiona Premijer lige.

"Pa, oni znaju kako je to teško. Tačnije, nemoguće, jer se to nikada nije dogodilo. Nevil to nije uspeo iako je igrao za najjači Mančester junajted. Mika Ričards je u Sitiju osvojio titulu, ali sigurno ne četiri puta zaredom. I onda Džejmi Karager... Komentariše naše navodno posrtanje, a u dugom stažu u Liverpulu nikada nije uspeo da bude šampion Engleske", rekao je Gvardiola.

Prilično žustar komentar i prozivka dobili su, ekspresno, odgovor. I to za pamćenje.

Bivši kapiten Liverpula je na društvenoj mreži "X" objavio poruku o kojoj se priča na "ostrvu".

"Mislim da bih imao barem jedan šampionski naslov da je Liverpul u vlasništvu države, te da je poslovao tako da je Premijer liga protiv nas podigla 115 prijava. Samo da dodam: ja sam nakon utakmice sa Totenhemom hvalio Pepovu ekipu", napisao je Karager i izazvao lavinu komentara.

Deluje da je Gvardiola ovu "rundu" izgubio, a videćemo hoće li nastaviti ovaj mali "rat" nakon meča sa Aston Vilom (sreda, 21.15).

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.