Gvardiola se nameračio na Orla, u igri i Nemci!

Izvor: Sportske.net, 13.Feb.2019, 15:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gvardiola se nameračio na "Orla", u igri i Nemci!

Talentovani fudbaler može da bira.

Mančester siti je u sve boljoj situaciji.

Nakon ubedljive pobede protiv Čelsija popeli su se na prvo mesto u Premijer ligi sa istim brojem bodova, ali i utakmicom više od Liverpula.

Pep Gvardiola smatra da je potrebno dovesti još neka pojačanja kako bi oformio kompletan tim po svojoj želji, a jedno od njih mogao bi da bude i Aron Van-Bisaka.

Fudbaler Kristal Palasa je pravo otkrovenje engleskog šampionata, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ima tek 21 godinu i igra na poziciji desnog beka što bi dodatno pojačalo konkurenciju.

Međutim, u trku za njegovim potpisom se pojavila i Borusija iz Dortmunda koja je, povučena sjajnim iskustvom sa Džejdonom Sančom, ponovo aktivna na Ostrvu.

Upravo bi ovaj faktor mogao da prevagne u odluci da se mladi reprezentativac Engleske pridruži nekadašnjem fudbaleru Sitija u Bundesligi.

Van-Bisaka je procenjen nešto manje od 10 miliona funti, ali nema sumnje da će "Orlovi" pokušati da izvuču što veći profit ukoliko odluče da ga prodaju.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Pep sa otvorenim kartama, sveža krv, vezista i dva beka za Siti u novoj deceniji!

Izvor: Sportske.net, 14.Feb.2019, 12:43

Vrlo je jasno šta namerava Pep Gvardiola, dva ili tri pojačanja na programu na leto, znaju se i imena....Pep Gvardiola je i ranije najavio da će tokom leta dovesti dva ili tri pojačanja. U planu je zamena za Fernandinja, ali i levi bek zbog povreda Mendija i manjka konkurencije na toj poziciji...Pošto...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.