Gvardiola rešava dva goruća pitanja, ko još stiže u Mančester?

Izvor: Sportske.net, 11.Avg.2020, 09:28

Gvardiola rešava dva goruća pitanja, ko još stiže u Mančester?

Siti nije završio sa kupovinom.

Mančester siti nije uspeo da odbrani titulu u Premijer ligi, pa bi u slučaju da izostane pehar namenjen najboljem u Evropi čelnici kluba sezonu smatrali neuspešnom.

Ipak, to neće poremetiti planove Pepa Gvardiole da ovog leta osveži igrački nakon što su "građani" već kupili Ferana Toresa i Nejtana Akea.

David Silva je napustio klub po isteku ugovora, na isto se sprema i Erik Garsija, te se jedini prihod posle prodaje >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Liroja Sanea očekuje od Nikolasa Otamendija i eventualno Džona Stonsa koji je na radaru Čelsija.

Sudeći po metama sasvim je jasno šta traži Gvardiola, na prvom mestu jeste još jedan štoper, a favorit španskog stručnjaka je Kalidu Kulibali.

Ukoliko ne dođe do sporazuma sa Napolijem, alternative su Dijego Karlos iz Sevilje i fudbaler Atletika Hoze Himenez, dok se standardno u vezu sa Sitijem i dalje spominje David Alaba.

Odlazak Silve napravio je veliku rupu u rosteru, pa se kao njegova zamena spominje Husem Oar koji je Pepova želja već godinama, posle veoma dobre sezone u Lionu 22-godišnjak bi konačno mogao da se preseli na Ostrvo.

Razmatra se i Dani Sebaljos koji je i dalje pod ugovorom sa Realom, kao i Ismael Benaser koji je bio jedan od najboljih igrača Milana ove godine.

Stidljivo se spominje i odlazak Serhija Aguera, međutim u ovom trenutku se to ne čini realnim.

Pitanja štopera i veziste su goruća na Etihadu, te je sasvim sigurno da ćemo videti još novih lica u Mančesteru.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.