Izvor: NoviMagazin.rs, 23.Maj.2019, 11:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gvardiola preuzima Juventus 4. juna

Fudbalski klub Juventus imenovaće 4. juna Pepa Gvardiolu za novog trenera, preneli su danas italijanski mediji.

Italijanska agencija AGI prenela je da je Gvardiola pristao da potpiše četvorogodišnji ugovor sa Juventusom i da će zarađivati 24 miliona evra po sezoni.

AGI je navela da će sadašnji trener Mančester sitija potpisati ugovor 4. juna, a da će biti predstavljen 10 dana kasnije.

Istu informaciju objavio je i Radio Sportiva, kao i Onda >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << Cero, koji je preneo da je Gvardiola u utorak bio na razgovorima u Milanu sa sportskim direktorom Juventusa Fabiom Paratičijem.

Juventus je otkazao posete klupskom muzeju na stadionu Alijanc za 14. jun, što je uvećalo spekulacije da će Gvardiola tada biti predstavljen.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gvardiola preuzima Juventus 4. juna

Izvor: Danas, 23.Maj.2019

Fudbalski klub Juventus imenovaće 4. juna Pepa Gvardiolu za novog trenera, preneli su danas italijanski mediji. Članak Gvardiola preuzima Juventus 4. juna se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.