Gvardiola plaća 40 miliona za biser zagrebačkog Dinama

Izvor: RTS, 14.Nov.2019, 13:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gvardiola plaća 40 miliona za biser zagrebačkog Dinama

Najbolji fudbaler zagrebačkog Dinama Danijel Olmo na meti je Mančester sitija koji je spreman da plati 40 miliona evra, javlja specijalizovani sajt za transfere Kalčomerkato.
Olmo je i letos bio na listi želja "pola Evrope", ali niko nije hteo da plati ogroman iznos koliko traži Dinamo, sve do se nije javio sada prvak Engleske, na čijoj klupi sedi Pep Gvardiola.

Sada je 21-godišnji krilni >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << napadač sjajnim igrama dobio je poziv u reprezentaciju Španije i dodatno skrenuo pažnju na sebe, a njegov odlazak najavio je i trener Nenad Bjelica.
Olmo je vodio Dinamo do plasmana u Ligu šampiona, upisao je ove sezone po šest golova i asistencija, među kojima je i pogodak u nedavnom remiju sa Šahtjorom (2:2) u Ukrajini.
Na "Maksimir" je stigao iz Barselonine akademije "La Masije", koju je, između ostalih, proslavio upravo Gvardiola.
Ukoliko se ostvari očekivani transfer, biće rekordni na ovim prostorima.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.