Gvardiola došao po jednog od kapitena Barse, i - Nije dobio NE!

Izvor: Sportske.net, 03.Jun.2020, 17:02

Gvardiola došao po jednog od kapitena Barse, i - Nije dobio "NE"!

Da li bi ovo bio još jedan pogrešan potez?

Barselona i Mančester Siti pregovaraju oko trampe Nelsona Semeda i Žoaa Kansela, ali je sada odjednom iskočio u prvi plan i Serhi Roberto!

Mundo Deportivo danas otkriva da su Pep Gvardiola i Ćiki Begiristajn pitali Barsu i za potencijalni transfer Serhija Roberta, ali Barsa nije odbila, odnosno zatražila je vremena da razmisli. Ipak, Katalonci su jasno poručili da bilo kakva trampa ne dolazi u obzir, već samo novac, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i to ukoliko uopšte odluče da ga prodaju.

Roberto je jedan od četvorice kapitena, posle Mesija, Busketsa i Pikea, izrastao je u legendu kluba, a čitav život je u Barseloni.

Pep i Ćiki ga znaju iz mlađih kategorija, Roberto je čak i debitovao za prvi tim kod Gvardiole 2011. godine i zna da se radi o fantastičnom polivalentnom igraču, pa je zato Siti i pokazao interesovanje.

Mundo Deportivo dodaje da je Begiristajn spreman za drugu fazu, odnosno konkretne poteze i pregovore, ukoliko dobije zeleno svetlo Barselone da je transfer ostvariv.

Navijači su izričito protiv ove ideje, jer je Roberto Barsino blago i igrač koji još samo nije bio golman. Ali, bukvalno je igrao na svim pozicijama, od oba beka, štopera kod Setijena u 3-5-2, svih pozicija u veznom redu, po bokovima, pa čak i kao "lažna" devetka u kup utakmicama kod Luisa Enrikea...

Čovek za sve. Sve što je potrebno Barsi. Takvi nisu na prodaju, ali sa ovakvom upravom...

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.