Gvardiola: Želim ljutog Džeka Griliša

Izvor: B92, 06.Nov.2023, 19:58

Gvardiola: Želim ljutog Džeka Griliša

Trener Mančester sitija Pep Gvardiola je izjavio da su njegovi igrači ljuti jer nisu stalno u startnoj postavi.

Siti je u poslednjoj utakmici slavio protiv Bormuta sa 6:1, gde se najviše istakao Žeremi Doku koji je bio strelac četiri gola.

Da Gvardiola ima veliku rotaciju i "duboku klupu" pokzatelj je da Doku nije bio starter na meču protiv Mančester junajteda, gde je Džek Griliš bio među startnih 11.

"Želim ljutog Džeka Griliša i želim da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << igra dobro. A onda da Doku bude ljut jer nije igrao poslednje dve utakmice. To je način da zadržimo konstantnost na ovom nivou“, rekao je Gvardiola.

Dokuov rival na njegovoj poziciji je Englez Griliš koji još nije postigao gol u novoj sezoni.

"Žeremi i Džek mogu da igraju u isto vreme, ali kada ne igraju, sledećeg dana treniraju bolje pošto znaju njihov trenutak dolazi, a kada si psihički spreman, dobro ćeš igrati. Način kojim je Griliš igrao na „Old trafordu“ daje nam više smirenosti i moći na toj poziciji, što je bilo odlučujuće. Svi su nam potrebni. Imamo mnogo utakmica i svi moraju da se takmiče. Onda ćemo pobeđivati i svi će biti srećni. To moramo da uradimo“, istakao je Gvardiola.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.