Gvardiola: Završilo se dobro po sve

Izvor: B92, 11.Mar.2024, 01:49

Gvardiola: Završilo se dobro po sve

Menadžer Mančester sitija Pep Gvardiola izjavio je posle utakmice sa Liverpulom da je ovo bio meč u kojem je publika mogla da uživa.

Fudbaleri Liverpula i Mančester sitija remizirali su na Enfildu rezultatom 1:1 (0:1) u utakmici 28. kola Premijer lige.

Vodeći gol za goste postigao je Džon Stouns u 23. minutu, dok je izjednačenje svom timu doneo Aleksis Mekalister u 50. minutu sa bele tačke.

"Počeli smo jako dobro, ali oni su neverovatan tim. Mi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << smo imali svoje trenutke, oni svoje. Način na koji igraju nije lak. Prihvatićemo ovaj poen. Bili smo u naletu u prvom poluvremenu, imali smo puno šansi. I nakon što smo skrivili penal počeli smo da patimo. Bila je ovo dobra utakmica za gledaoce", rekao je Gvaridola i dodao:

"Znam koliko je teško na Enfildu. Teško je i na Etihadu, Livepul tamo nije pobedio osam godina. Dokazujemo se, i oni i mi smo neverovatno konkurentni. Više bih voleo pobedu, ali oni godinama dokazuju koliki kvalitet poseduju. Završilo se dobro za sve."

Od ovakvog rezultata je najviše profitirao Arsenal koji je ostao lider Premijer lige. "Tobdžije" imaju isti broj bodova, ali bolju gol razliku u odnosu na drugoplasirani Liverpul.

Pred narednu rundu i derbi na "Etihadu", tim Mikela Artete ulazi sa bodom više od Sitija. Liverpul će u 29. kolu ugostiti Brajton.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.