Gvardiola: Ponavljam, ostajem!

Izvor: B92, 11.Maj.2015, 16:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gvardiola: Ponavljam, ostajem!

Trener Bajerna Pep Gvardiola demantovao je pisanje svetskih medija da će naredne sezone voditi Mančester Siti.

Špancu je preostala još jedna godina ugovora sa Bavarcima, ali ukoliko ne osvoji Ligu šampiona mediji najavljuju raniji rastanak dve strane.

"Rekao sam 200 miliona puta da imam ugovor sa Bajernom na još godinu dana. Sledeće sezone ću biti ovde i to je sve", rekao je Gvardiola.

Gvardiola je osvojio novu titulu u Bundesligi, ali se našao na >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << meti kritika zbog nešto slabije forme ekipe u poslednje vreme.

Bavarci su eliminisani u polufinalu Kupa od Borusije Dortmund, izgubili su od Barselone (3:0) i Augzburga (1:0) u domaćem prvenstvu.

On je u Bajern došao 2013. godine i sa klubom sa Alijanc arene osvojio pet trofeja – dve titule u Nemačkoj, jedan Kup, UEFA Superkup i Svetsko klupsko prvenstvo.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.