Gvardiola: Pet timova je u trci za titulom

Izvor: Mondo, 26.Okt.2018, 20:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gvardiola: Pet timova je u trci za titulom

Menadžer Mančester sitija pred gostovanje Totenhemu rekao da izuzetno respektuje taj tim. "Od njih sam doživeo prvi poraz u Engleskoj".

Mančester siti prošle sezone je furiozno startovao i na proleće osvojio titulu, potukavši nekoliko rekorda.

Ove jeseni je situacija mnogo drugačija - Siti je posle 9. kola ponovo prvi, sa 23 boda, ali od drugoplasiranog Liverpula ga odvaja samo bolja gol-razlika, a trio Čelsi, Arsenal, Totenhem prati ih sa samo dva boda manje.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
"Nema dileme da imamo pet kandidata za titulu. Čim razlika između nas iznosi dva boda, znači da su kvalitetni kao mi", rekao je Gvardiola na konferenciji za medije.

Siti u derbiju 10. kola gostuje Totenhemu, u ponedeljak od 21 čas.

"Izgradili su sjajan novi stadion, pa nisu mogli da ulože novac u kupovinu pojačanja, ali i dalje su vrhunski tim, čiji igrači čine bazu engleske reprezentacije. To mislim i to sam govorio od dolaska u Englesku. Uostalom, prvi poraz kao trener Mančester sitija sam doživeo upravo od Totenhema", podsetio je španski stručnjak na utakmicu 7. kola sezone 2016/17, kada su "pevci" autogolom Aleksandra Kolarova i pogotkom Delea Alija slavili rezultatom 2:0.

Zanimljivo je da će se okršaj na Vembliju igrati dan nakon NFL meča Džeksonvil - Filadelfija, a Gvardiola je kazao da će njegova ekipa morati da se prilagodi uslovima na terenu, dodavši da veruje u stručnost Totenhemovog čoveka zaduženog za održavanje terena.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

TRENER SITIJA OČEKUJE UZBUDLJIVU SEZONU U PREMIJER LIGI! Gvardiola: Pet timova je u trci za titulom!

Izvor: Kurir, 26.Okt.2018

Trener fudbalera Mančester sitija Pep Gvardiola rekao je danas da je pet timova u trci za titulu u Premijer ligi.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.