Gvardiola: Neću da budem Sitijev Aleks Ferguson

Izvor: B92, 20.Jun.2023, 15:59

Gvardiola: Neću da budem Sitijev Aleks Ferguson

Menadžer Mančester sitija Pep Gvardiola izjavio je da neće 28 godina da bude na klupi engleskog fudbalskog kluba, prenosi Radio Katalunja.

Gvardiola je prošle sezone sa Mančester sitijem osvojio FA kup, Premijer ligu i Ligu šampiona.

"Neću da bude Sitijev Aleks Ferguson i da budem u klubu 25 ili 28 godina", rekao je Gvardiola, koji je preuzeo Mančester siti 2016. godine.

Ferguson je bio menadžer Mančester junajteda od 1986. do 2013. godine.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Gvardiola je istakao da se fudbal u Španiji shvata dosta inenzivnije nego u Engleskoj.

"Kada se igra utakmica, to je jedno. Medjutim, tokom nedelje u Mančesteru ne vidite nijednog novinara. Svaki dan je puno mirniji od onih u Španiji. Opuštenije je sve", dodao je menadžer Mančester sitija.

On je istakao da su kritike sastavni deo posla kojim se bavi.

"Pokušao sam da se ne uznemiravam previše, ali kritike su neizbežne. Moramo to da prihvatimo. Ako ne želiš da ih prihvatiš, moraćeš za život da radiš naporno kao što je to uradio moj otac", zaključio je Gvardiola.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.