Gvardiola: Možemo do sva tri trofeja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Okt.2015, 21:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gvardiola: Možemo do sva tri trofeja

Trener fudbalera Bajerna iz Minhena Pep Gvardiola rekao je danas da njegova ekipa ima realne šanse da osvoji sva tri trofeja - u Bundesligi, Kupu Nemačke i Ligi šampiona.

Bajern je odlično počeo novu sezonu u nemačkom šampionatu, još je bez poraza i ima svih 30 bodova, odnosno sedam više od drugoplasirane Borusije iz Dortmunda.

Pored Bundeslige, Bavarcima za sada ide dobro u Kupu i u Ligi šampiona.

Gvardiola je naveo da njegova ekipa >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << još ništa nije osvojila, ali je optimista da može da ide do samog kraja u svim takmičenjima ako igrači "ostanu na zemlji".

"Potpuno sam uveren da ćemo se boriti za svaku od tih titula do samog kraja ako igrači, treneri i svi u klubu ostanu na ovom nivou. Najvažnije za mene kao trenera je da igrači shvate da još ništa nismo osvojili. Tek je oktobar", rekao je Gvardiola za nemačke medije.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.