Gvardiola: Mi smo legende, pamtiće nas!

Izvor: B92, 22.Maj.2022, 20:57

Gvardiola: Mi smo legende, pamtiće nas!

Fudbaleri Mančester sitija osmi put u istoriji osvojili su titulu.

Šestu ako se računa Premijer liga, a Pep Gvardiola je još jednom pokazao koliko je moćan. Njemu je ovo bila četvrta titula u ovoj ligi u poslednjih pet sezona, što je sjajan uspeh.

Španski stručnjak je po završetku meča bio presrećan posle preokreta za infarkt i pobedu nad Aston Vilom za 3:2.

"Posednji meč je uvek poseban, mnogo emocija. Aston Vila je dala sve, ali je naš prvi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << gol sve promenio. Uspeli smo da se nosimo sa tim. Mi smo legende. Kad osvojite Premijer ligi u ovoj zemlji četiti puta u pet sezona, to je jer su ovi momci posebni. Ostaćemo upamćeni", kaže Gvardiola.

Kaže da je bilo jako teško preživljavati sve na klupi tokom 90 minuta.

"Pobediti kod kuće, pred svojim navijačima, to je najbolje. Momenat kad smo izjednačili, odmah smo imali osećaj da možemo da damo i treći. Magnituda ovog dostignuća odnosi se na magnitudu rivala i nikada nisam video tim kao Liverpul u svom životu. Čestitam Liverpulu, učinili su nas boljim svake nedelje. Nemam energije i želje da mislim sad na sledeću sezonu. Sad smo šampioni", zaključio je Gvardiola.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.