Gvardiola: Gol razlika može da odluči titulu

Izvor: B92, 06.Feb.2019, 12:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gvardiola: Gol razlika može da odluči titulu

Menadžer Mančester Sitija Pep Gvardiola ocenio je da njegov tim čeka paklen put ka odbrani titule, počevši sa Evertonom u sredu.

Siti se u sredu sastaje sa Evertonom na svom terenu, susret je pomeren zbog Sitijevih obaveza u Liga kupu, jer igraju sa Čelsijem u finalu.

Ukoliko "građani" pobede gradskog rivala svog direktnog konkurenta u borbi za titulu Liverpula, penju se na čelo tabele iako sada zaostaju tri boda.

"Ne znam kako se Liverpul nosi sa >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pritiskom, ali verujem u svoje igrače. Siguran sam da će prvenstvo da bude odlučeno u poslednjim kolima. Mi ćemo pokušati da budemo uspešni u svim takmičenjima u kojim učestvujemo, ali je mentalno vrlo teško. Sa jednim porazom sve se završava. Imam osećaj kao da je svaka utakmica finalna. Ovaj mesec je užasan", rekao je Gvardiola.

Mančester siti je trenutno na drugoj poziciji sa 59 osvojenih bodova iz 25 kola, tri manje od prvoplasiranog Liverpula.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"Gol razlika može da odluči titulu"

Izvor: Vesti-online.com, 06.Feb.2019

Menadžer Mančester Sitija Pep Gvardiola rekao je da njegov tim čeka paklen put ka odbrani titule, počevši sa Evertonom večeras...Siti se večeras sastaje sa Evertonom na svom terenu, susret je pomeren zbog Sitijevih obaveza u Liga kupu, jer igraju sa Čelsijem u finalu...Ukoliko "građani" pobede...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.