Gvardiola: Bundesliga najvredniji trofej

Izvor: Vesti-online.com, 21.Avg.2014, 18:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gvardiola: Bundesliga najvredniji trofej

Trener Bajern Minhena Pep Gvardiola rekao je da je za njegove fudbalere u predstojećoj sezoni glavi cilj osvajanje Bundeslige.

Pep Gvardiola optimističan po pitanju nove sezone u Bajernu

 

"Bundesliga je naš glavni cilj. To je najvredniji trofej i radićemo na tome da ga osvojimo. Riberi će se za dve do tri nedelje vratiti na teren posle povrede. Roben je spreman, ali nije do sada igrao uopšte. Ipak, trebalo bi da izvedemo one koji su najspremniji i koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << su igrali do sada", rekao je Gvardiola.

 

Španski trener u prvom kolu Bundeslige protiv Volfsburga neće moći da računa na šestoricu igrača - Franka Riberija, Arjena Robena, Bastijana Švajnštajgera, Havija Martinesa, Tijaga Alkantaru i Rafinju. Bavarci u predstojećoj sezoni u Bundesligi brane trofej.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gvardiola: Bundes liga najvredniji trofej

Izvor: Vesti-online.com, 21.Avg.2014

Trener Bajern Minhena Pep Gvardiola rekao je da je za njegove fudbalere u predstojećoj sezoni glavi cilj osvajanje Bundes lige...Pep Gvardiola optimističan po pitanju nove sezone u Bajernu.. .. .."Bundes liga je naš glavni cilj. To je najvredniji trofej i radićemo na tome da ga osvojimo. Riberi...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.