Guti: Zidan je najbolji trener za Real

Izvor: B92, 18.Okt.2023, 23:49

Guti: Zidan je najbolji trener za Real

Nekadašnji fudbaler Reala Guti izjavio je da bi Francuz Zinedin Zidan trebalo da bude novi trener madridskog kluba, prenose španski mediji

Guti je rekao da bi Zidan trebalo na kraju sezone da zameni italijanskog stručnjaka Karla Anćelotija, koji će preuzeti selekciju Brazila.

"Zidan je najbolji mogući trener za Real. Savršen je za ovaj klub i ovo okruženje. To dobro zna predsednik kluba Florentino Perez. On sigurno razmišlja o Ćabiju Alonsu, ali niko nije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << razmišljao da će Anćeloti da se vrati u Real, pa se i to dogodilo. Nikada ništa ne bi trebalo isključiti kada je Real u pitanju", izjavio je Guti, koji je bio član Reala od 1986. do 2010. godine.

Zidan (51) je trenutno bez angažmana, a trenirao je Real od 2016. do 2018. i od 2019. do 2021. godine. Sa madridskim klubom osvojio je 11 trofeja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.