Guteša: Puna Marakana je vrhunac fudbala, svako mašta o takvom debiju

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Mar.2024, 13:28

Guteša: Puna Marakana je vrhunac fudbala, svako mašta o takvom debiju

Trema prestala kada je krenulo zagrevanje.
U prijateljskoj utakmici protiv Zenita, debi za Crvenu zvezdu upisao je talentovani čuvar mreže Ivan Guteša i ostavio odličan utisak.
- Fenomenalan je osećaj, iako je prijateljska utakmica, bilo je preko 40 hiljada ljudi, i zaista prelep ambijent. Svako ko zamišlja debi za Zvezdu, mislim da u glavi pravi takav scenario. Drago mi je da smo sve to krunisali i pobedom, tako da ću ovo pamtiti do kraja života. Srećan sam i što nismo primili gol i to je zaista zasluga čitave ekipe. Davali su mi vetar u leđa, baš sam osećao podršku sve vreme - počeo je golman rođen 2002. godine u Vršcu.
Kako kaže Guteša, treme je bilo dok nije počelo zagrevanje,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Guteša: Puna Marakana je vrhunac fudbala, svako mašta o takvom debiju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Mar.2024

Golman fudbalskog kluba Crvena zvezda Ivan Guteša izjavio je danas da je fenomenalan osećaj debitovati za "crveno-bele" na prijateljskom meču sa Zenitom.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.