Guler: Veoma sam srećan u Realu, to je najbolji klub na svetu

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Mar.2024, 14:27

Guler: Veoma sam srećan u Realu, to je najbolji klub na svetu

Mladi Turčin postigao prvi gol za kraljevski klub.

Fudbaler Reala i turski reprezentativac Arda Guler izjavio je da je veoma srećan u madridskom klubu, prenose španski mediji. Guler (19) je u Real stigao prošle godine iz Fenerbahčea. On je došao kao veliko pojačanje u madridski klub, ali je zbog povreda propustio veći deo sezone.

Mladi turski fudbaler se na sinoćnjem meču 28. kola La Lige protiv Selte (4:0) po prvi put upisao u strelce u dresu Reala. Guler je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ušao u igru u 89. minutu, a pet minuta kasnije postigao je gol za madridski klub.

 - Veoma sam srećan u madridskom Realu. To je najbolji klub na svetu. Iako je teško izboriti se za mesto u timu, mislim da imam kvalitet i karakter da to sve prevaziđem - rekao je turski fudbaler. - Sada dolaze bolje stvari. Veoma sam srećan, nadam se da će doći još golova, naporno ću da radim za to.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.