Gudurić objavio prvi snimak posle povrede (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 09.Dec.2018, 16:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gudurić objavio prvi snimak posle povrede (VIDEO)

Srpski košarkaš i ne poštuje preterano savete lekara.

Srpski košarkaš Marko Gudurić doživeo je nezgodu na meču Fenerbahčea i Karšijake, što je trenera Željka Obradovića dodatno opteretilo. Ipak, posle pregleda u bolnici, ustanovljeno je da je zglob u redu i da nema potrebe zadržati ga u bolnici, ali mora da maksimalno vodi računa i miruje.

Međutim, on i ne poštuje savete lekara. On je na Instagram story-ju objavio kako provodi slobodno vreme koje >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << ima - pecajući na Bosforu.

Svakako pravi način da se predahne od obaveza i uživa u pogledu.

Fenerbahče još nije objavio kog je stepena povreda i kada se očekuje Gudurićev povratak na teren, ali s obzirom na njegovu reakciju tokom ukazivanja pomoć neće se skoro naći na parketu.

Turski prvak sa CSKA deli prvo i drugo mesto na tabeli Evrolige.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.