Gudurić o onoj trojci: Mislio sam da ulazi...

Izvor: B92, 14.Sep.2023, 17:00

Gudurić o "onoj" trojci: Mislio sam da ulazi...

Posle velikog dočeka košarkaša na balkonu ispred Skupštine Beograda, nastavljaju se dočeci širom države za svakog pojedinačnog igrača srpskog tima.

Tako je Aleksa Avramović dočekan na sjajan način u Čačku, a Marko Gudurić i svom rodnom Priboju.

Tom prilikom je Gudurić pričao o Mundobasketu, na kome je sa saigračima osvojio srebrnu medalju.

"Prisutne su još uvek emocije jer je sve to sveže, ali sigurno kad malo razmislim i pričam sa nekim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ljudima bliskim sebi shvatam da smo napravili veliki uspeh i obradovali smo dosta ljudi. Ostaje žal za finalnom utakmicom i zlatom koje je bilo jako blizu ovog puta, ali verujem da će se opet ukazati prilika da se ponovi ovaj uspeh", rekao je Gudurić posle svečanog dočeka.

Lako je moglo da bude i zlatno odličje, a najveću priliku za preokret protiv Nemačke u finalu propustio je upravo Gudurić.

Njegova potpuno otvorena trojka iz ćoška nije ušla, iako bi je ubacio u najvećem broju slučajeva.

"Ja sam se osećao sjajno, jer sam mislio da će lopta ući. Lepo sam šutnuo, to su neki šutevi koje ja volim i na kojima radim stalno, ali to je sport, to je život. Nekad i kad daš sve od sebe i radiš vredno, dese se promašaji, ali to nas čini jačima. Tih promašaja je bilo u mojoj karijeri, zbog toga sam tu gde jesam i verujem da će me i ovaj težak momenat učiniti boljim. Opet kažem, nadam se da će biti prilike da budemo ponovo u finalu, ja ne bežim od odgovornosti. Da mogu da ponovim, opet bih uzeo taj šut", rekao je Marko Gudurić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

„NE BEŽIM OD ODGOVORNOSTI, OVO ĆE ME UČINITI BOLJIM“: Gudurić dočekan u Priboju, govorio o promašenoj trojci iz ćoška!

Izvor: HotSport.rs, 14.Sep.2023

„Prisutne su još uvek emocije jer je sve to sveže.“ Nakon spektakularnog dočeka košarkaškog tima na balkonu ispred Skupštine Beograda, nastavljaju se pojedinačni dočeci širom države za svakog igrača srpskog tima. Aleksa Avramović je dočekan u Čačku, dok je Marko Gudurić imao svoj...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.