Izvor: MozzartSport.com, 20.Avg.2020, 15:13

Gudelj pred finale LE: Morate da pobedite najbolje, a Sevilja može da pobedi svakoga

Srpski internacionalac i njegov tim sa dosta samopouzdanja čekaju finale Lige Evrope

Posle trofeja osvojenih 2006, 2007, 2014, 2015 i 2016 godine, Sevilja, odnosno kraljica Lige Evrope priželjkuje povratak na tron. Dan uoči finalnog okršaja sa Interom srpski internacionalac Nemanja Gudelj se za španski Estadio Deportivo osvrnuo se na šanse kluba iz Andaluzije za osvajanje šestog trofeja u takmičenju evropske B produkcije. Sevilju

“Inter je tim >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << za Ligu šampiona koji uvek pretenduje na titulu u Italiji. Radi se o vrlo jakom i velikom klubu. Oni su svesni toga, a ustalom demonstrirali su snagu protiv Šahtjora. Svesni smo kakvim igračkim kadrom raspolažu i moraćemo da predstavimo najbolje izdanje da bismo pobedili”, hvalio je srpski vezista predstojećeg rivala.

Kada eliminišete prvog favorita za osvajanje takmičenja, kao što je to učinila Sevilja izbacivši Mančester Junajted, često i sami preuzimate tu ulogu. Međutim to ovoga puta nije slučaj budući da su kvote naklonjene Neroazurima.

“Znamo kolikim potencijalom raspolažemo, koliko mogu naši igrači i nema sumnje da nas očekuje sjajan meč. Sposobni smo da pobedimo bilo koga kada igramo na najvišem nivou, kada radimo kao što smo to činili čitave sezone i kada taktički odgovorimo izazovu”, siguran je Gudelj da njegov ti ima ono što je neophodno da bi se zaustavila četa Antonija Kontea.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Inter je deklasirao Šahtjor 5:0 sa po dva gola Romelua Lukakua i Lautara Martineza od kojih će u finalu Sevilji pretiti navjeća opasnost. Tim sa Ramon Sančez Pishuana je protiv Crvenih Đavola pokazao da je sposoban da se nosi sa timovima koji su na nivou evropske elite.

“Inter I Mančester Junajted su na istom nivou, a to je nivo Lige šampiona. Ali ako želite da osvojite trofej Lige Evrope, morate da pobeđujete najbolje”, objasnio je 28-godišnji vezista.

Duel Sevilje i Intera na programu je u petak od 21.00 na Rajnenerdži stadionu u Kelnu. Iako su kvote na strani Intera, Andalužani se dobrim delom uzdaju u tradiciju koja kaže da je tron bio njihov kada god su stizali do četvrtfinala.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.