Guarin: Ne želim da prekinem san u Interu

Izvor: Blic, 08.Apr.2012, 10:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Guarin: Ne želim da prekinem san u Interu

Kolumbijski vezni fudbaler Fredi Guarin saopštio je da dugo planira da ostane u ekipi Intera iz Milana, samo par dana posle njegovog debitantskog nastupa u dresu "nero-azura".

"Inter je za mene oduvek bio san, najzad sam ga i dosanjao", poručio je Guarin u izjavi na zvaničnoj internet stranici milanskog kluba.

Guarin je dogovor sa Interom postigao još u januaru, ali je dugo bio odsutan sa terena zbog ozbiljne povrede mišića, koju je zadobio u novembru prošle godine >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << nastupajući za reprezentaciju.

"Davno želim da obučem dres Intera, to može da potvrdi i moj zemljak, a sada i saigrač, iskusni Ivan Kordoba", rekao je mladi Guarin.

Guarin je dobio svoju prvu šansu u utakmici sa Đenovom, kada je uveden kao zamena za Dejana Stankovića.

Guarin je doveden na pozajmicu u Inter za milion i po evra, a vrednost celokupnog ugovora iznosi 13,5 miliona evra.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.