Gruzija dominira u grupi sa Srbijom!

Izvor: Sportske.net, 28.Nov.2020, 21:47

Gruzija dominira u grupi sa Srbijom!

Nova pobeda Gruzijaca, sve usamljeniji su na vrhu tabele.

Posle šokantnog poraza reprezentacije Srbije u duelu sa Švajcarskom (92:90), odigran je i drugi meč trećeg kola kvalifikacione Grupe E u finskom Espu.

Sastale su se selekcije Finske i Gruzije, a za pobedu su se izborili Gruzijci, rezultatom 91:85.

Gruzija je tokom prvog poluvremena bila u blagoj prednosti, Finci su uzvratili u trećem kvartalu, ali kada se utakmica ''lomila'' Finska je posustala, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << a najviše zahvaljujući sjajnom Šermadiniju Gruzijci su stigli i do treće pobede u isto toliko mečeva u ovoj kvalifikacionoj grupi.

Šermadini je meč završio sa 27 poena i 10 skokova, a uz njega odličan je bio i Šengelija sa 19 poena i osam skokova.

Kod Finaca najbolji Sasu Salin sa 22 poena (trojke 4/6), Valtonen je upisao 13, a Haf i bivši plej Partizana Džamar Vilson po 12 poena.

U ponedeljak Srbija će se sastati sa Finskom u okviru četvrtog kola, a Gruzija će na megdan Švajcarcima.

Tabela posle trećeg kola: Gruzija 3-0, Srbija 1-2, Finska 1-2, Švajcarska 1-2.

-

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ako nam je za utehu, i Španci opet poraženi! Ali, Slovencima bolje ide... (foto)

Izvor: Sportske.net, 28.Nov.2020

Odigrano još nekoliko mečeva u okviru kvalifikacija za Evrobasket...Poput reprezentacije Srbije, i Španija posle tri kola u svojoj grupi ima već dva poraza...Španci se takmiče u Grupi A, gde su posle poraza od Poljske u prošlom kolu, večeras poraženi i od Izraela rezultatom 95-87...Posle prvog...

Nastavak na Sportske.net...

Sada računamo i za košarkaše, šta nam je potrebno za Eurobasket?

Izvor: Sportske.net, 29.Nov.2020, 09:50

Nismo navikli na ovako nešto, ali vremena se menjaju....Poraz košarkaše reprezentacije Srbije od Švajcarske u trećem kolu kvalifikacija za Eurobasket iznenadio je i zaboleo sve navijače u našoj zemlji...Izabranici Igora Kokoškova su se tako našli na drugom mestu grupe E sa jednom pobedom i dva...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.