Grupa Iraca naletela na Pravog Ronalda na četruletu /video/

Izvor: Blic, 20.Nov.2012, 20:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grupa Iraca naletela na Pravog Ronalda na "četruletu" /video/

"Četrulet" je postao vrlo popularan način zabave širom sveta u trenucima dokolice, toliko da se na pomenutom sajtu (chatroullete.com) jednom prilikom našao i legendarni brazilski napadač Luis Nazario da Lima Ronaldo.

Grupa irskih momaka je imala sreće da bude svedok tog događaja i sa druge strane ekrana zatekne, ni manje ni više nego nekadašnjeg najboljeg igrača sveta.

Ronaldo nije ništa progovorio, samo je na oduševljenje Iraca napisao "volim vas, zbogom".
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Uostalom, procenite sami da li je Pravi Ronaldo bio sa druge strane kamere.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Grupa Britanaca na četruletu dobila Ronalda, Brazilac se uplašio (VIDEO)

Izvor: Sportski Žurnal, 20.Nov.2012

„Četrulet“ je nova internet zanimacija. Na ovom sajtu dobijate za sagovornika nepoznatu osobu, koju vam taj sajt nameni metodom slučajnog izbora.. Naravno, ukoliko vam se ne sviđa „stranac“ za četovanje (obzirom da se komunikacija odvija tekstualno i preko video zapisa), možete napustiti...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.