Grujića hoće velikan, ali ga Klop ne pušta sa Ostrva

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Dec.2017, 18:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grujića hoće velikan, ali ga Klop ne pušta sa Ostrva

Priča se o tri kluba.

Marko Grujić će u januaru skoro sigurno promeniti klub, tačnije ići će na pozajmicu. Prema pisanju engleskih medija,  fudbaler Liveprula je na "radaru" Brajtona i Aston Vile. Isto tako, navodi se da je zainteresovan Galatasaraj, ali menadžer Redsa Jirgen Klop ne želi da nekadašnji igrač Crvene zvezde napušta Englesku. Nemac takođe smatra da je bolje da ode u ekipu u kojoj će igrati više, pa makar to bio tim iz drugog ranga (Aston Vila), nego >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da upisuje minutažu u mladom timu Liverpula.

INTER NE MOŽE BEZ STANKOVIĆA: Plavo-crni slave 110. rođendan, a Deki je dobio posebno mesto (VIDEO)

ORLIĆI OTPUTOVALI U DOHU: Đorović u Katar POVEO dva BISERA!

Marko Grujic is wanted by Brighton and Aston Villa on loan as the race to secure his services in January hots up.

Galatasaray are keen to take him to Turkey but Liverpool are adamant that he won’t be going abroad. (James Pearce) pic.twitter.com/GaDyVbRuKs

— LFC News (@LFCTransferNRS) December 15, 2017

Grujić je ove sezone samo jednom bio u startnoj postavi, a pet je puta ušao sa klupe.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.