Grujić žali zbog Bajerna: Imali smo šansu...

Izvor: Sportske.net, 08.Feb.2019, 13:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grujić žali zbog Bajerna: "Imali smo šansu..."

Vezista progovorio i o svojoj budućnosti.

Bajern je teškom mukom stigao do četvrtfinala Kupa Nemačke pošto je nakon produžetaka savladao Hertu sa 3:2.

Reprezentativac Srbije Marko Grujić odigrao je čitav meč za ekipu iz Berlina, a posle utakmice imao je za čim i da žali, prenosi Žurnal.

"Daš dva gola velikom Bajernu i nije dosta da pobediš... Jesu veliki majstori, pogledajte samo ta imena, ali mogli smo dalje. Imali smo šansu da prođemo da >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << smo stigli do penala, kod trećeg gola smo bili izmoreni i to je naša greška", kazao je vezista koji je potom najavio težak raspored svoje ekipe.

"Menš je najprijatnije iznenađenje, drugi su na tabeli i veoma odmorni jer nisu igrali Kup. Imaju tri uzastopne pobede, a posle Menča dočekujemo sve bolji Verder, pa ponovo duel protiv Bajerna."

Grujić je potom progovorio i o budućnosti u Herti.

"Rano je za to, ovde mi je dobro, ali moram da vidim i šta kažu u Liverpulu. Kakvi su planovi, kakav bih status imao..."

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.