Grujić previše dobar da bi ostao? Nazire se idealno rešenje?!

Izvor: Sportske.net, 03.Okt.2020, 09:03

Grujić previše dobar da bi ostao? Nazire se idealno rešenje?!

Liverpul traži rešenje za srpskog fudbalera.

Do kraja prelaznog roka ostalo je još nešto više od 48 sati, a Liverpul traži izlaz za trojicom igrača među kojima je i Marko Grujić.

Upravo je Srbin i najveća zagonetka za Redse, pošto je utisak da za ralziku od Džerdana Šaćirija i Harija Vilsona, koji nemaju šta da traže na Enfildu, Liverpul Eho piše da je Grujić dokazao da je klasa za Premijer ligu.

Srbin je odigrao dve odlične utakmice u Liga >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kupu, ugledni lokalni list piše samo hvalospeve i Grujiću i tvrdi da on može da bira i ligu i klub u kom će igrati, ali da je u Liverpulu konkurencija prevelika.

Ako ostane, Grujić će biti tek osmi izbor u veznom redu, pošto je dolaskom Tijaga Alkantare i ostankom Vajnalduma, gužva na sredini terena. Tu su Henderson, Fabinjo, Vajnaldum, Keita, Tijago Alkantara, Milner, Okslejd-Čemberlen i Kurtis Džouns, pa je jasno da za Grujića neće biti minuta osim u FA kupu, pošto je Liverpul ispao iz Liga kupa.

Liverpul eho takođe podseća da Grujić ima tek 24 godine, da su najbolje tek pred njim i da je svojim kvalitetom zaslužio da igra u velikom klubu i da ima standardnu ulogu.

Svojim brojkama u Bundesligi pokazao je da može da igra u raznim formacijima i pozicijama, kao zadnji i centralni vezni, u 4-2-3-1 i 4-3-3, međutim, treba istaći da do sada nije bilo konkretnih ni značajnih ponuda.

Bila bi prava šteta da Grujić ostane i da dobija šansu na kašičicu kada već može da igra standardno u nekom drugom klubu.

Podsetimo, pominje se da je blizu Sautemptona, što bi zaista bilo dobro rešenje, jer bi igrao svaki meč, a u pitanju je klub koji se sigurno neće boriti za opstanak i želi sredinu tabele.

Sautempton ima još vikend i do ponedeljka uveče da realizuje transfer, Liverpul traži 20 miliona evra, što je i previše ako uzmemo u obzir tržište ovog leta, ali nije isključeno da padne jeftiniji dogovor u "pet do 12.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.