Grožan: Loša forma? Pa Đoković je na dve godine nestao...

Izvor: B92, 15.Avg.2018, 20:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grožan: Loša forma? Pa Đoković je na dve godine nestao...

Vozač Hasa F1 Roman Grožan uporedio je svoju lošu formu sa početka sezone u Formuli 1 sa formom srpskog tenisera Novaka Đokovića.

Grožan u prvih osam trka sezone nije osvajao bodove, pa je sa 19. skočio na 14. mesto jer je u poslednje tri trke završavao među 10 najbržih vozača.

Njegov kolega Kevin Magnusen je za to vreme skupio 45 bodova.

"Bilo je teško. Mislim da samo treba >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da se vratim tamo gde mislim da pripadam i onome što znam da radim, a nekad se poklopi mnogo razloga zbog kojih idete težim putem. Pogledajte Đokovića. On je broj 1 u svetu i onda dve godine potpuno nestao pa je sada osvojio Vimbldon. To je lepo videti. A nije izgubio svoje teniske sposobnosti, niti fizikalije, jednostavno je bio drugačiji. Ponekad ste drugačiji. Bilo je tu i loše sreće i loših trenutaka i bilo je teško vratiti se", kaže Grožan za Motorsport.

Francuz je u prvih osam trka nekoliko puta gubio bodove zbog incidenata na stazi. Tako je bilo i u Bakuu i u Španiji, s tim što je u Azerbejdžanu završio u zidu, a u Španiji je udario još dvojicu vozača.

Problema je potom bilo i na VN Velike Britanije i u Francuskoj.

"Godina nije dobro počela i nije išlo dobro posle svega toga i borio sam se da vratim svoju formu... ponekad stvari ne idu na ruku, osećate da nije onako kako treba da bude. Morate da se saberete i vratite se na kolosek", kaže Grožan.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.