Grof pokazao zube Manćiniju i napravio problem Zenitu!

Izvor: Sportske.net, 22.Apr.2018, 15:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grof pokazao zube Manćiniju i napravio problem Zenitu!

U okviru 27. kola ruske Premijer lige, Arsenal iz Tule je dočekao ekipu Zenita.

Zenit je gostovao u Tuli ekipi Miodraga Grofa Božovića, gledali smo veoma interesantan meč, na kraju nije bilo pobednika, nakon 90 minuta na semaforu je stajalo 3:3 (2:1).

Poveo je Arsenal u trećem minutu, strelac je bio Gorbatenko.

Zenit uspeva da poravna, igrao se 36. minut kada je mrežu domaćina zatresao bivši igrač Rome Leandro Paredes.

Do kraja prvog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << dela igre Arsenal dolazi do nove prednosti, igrao se poslednji minut kada je Tkačev postigao drugi gol za ekipu Grofa Božovića na današnjem duelu, pa se sa 2:1 u korist domaćina otišlo na odmor.

U nastavku, strelac prvog gola za Arsenal Gorbatenko dobija drugi žuti karton u 78. minutu.

To gosti ekspresno koriste, Kuzajev pogađa mrežu ekipe iz Tule u 82. i 83. minutu susreta za potpuni preokret.

I kada se činilo da će Zenit odneti ceo plen, presudio im je njihov fudbaler. Artem Dzjuba, koji igra u Arsenalu na pozajmici iz ekipe Roberta Manćinija, pogađa mrežu svog matičnog tima za 3:3 i tako postavlja konačan rezultat.

Nakon ovog duela je Zenit na trećoj poziciji, mestu koje ih vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona, ali imaju meč više od CSKA, koji ima bod manje, kao i od Krasnodara, koji ima dva boda manje od njih. Ekipa Miodraga Božovića na visokom šestom mestu sa 36 osvojenih bodova, daleko od Lige Evrope, ali što je najvažnije, daleko i od zone ispadanja.

Goran Čaušić je odigrao svih 90 minuta u dresu Arsenala, dok je na drugoj strani svih 90 minuta na terenu proveo Branislav Ivanović.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.