Grof Božović: Moglo je da bude i 8:1

Izvor: MozzartSport.com, 09.Jul.2015, 18:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grof Božović: Moglo je da bude i 8:1

Mala kritika i na račun uprave...

(Od specijalnog izveštača iz Kahazstana)

Nikakvo opravdanje posle ovako loših izdanja na startu, ujedno i kraju evropske avanture crveno-belih ne bi vredelo. Miodrag Grof Božović se doduše pozvao na još neuigran tim i pripremni period, ali je sportski prihvatio da je Kairat u dvomeču sa Zvezdom mnogo više pokazao. Čak i da je mogao i mnogo ubedljivije da pobedi. Iako je ukupan rezultat od 4:1 za Kazahstance >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << i ovako ponižavajuć.

"Kairat je zasluženo pobedio. Bio je bolji, posebno u prvom poluvremenu. Oni su još u Beogradu napravili ozbiljan rezultat, a večeras je moglo da bude i 8:1, ali i 8:4", nemoćno je slegao ramenima iskusni strateg i nastavio.

"Ni danas, ni pre nedelju dana nismo mogli da pariramo Kairatu. Niti smo imali rešenje za Žerara Govua".

Za kraj i jedna zanimljiva izjava koja bi se mogla shvatiti kao blaga kritika na račun uprave, koja je insistirala na dolasku dan pre utakmice.

"Bila je moja inicijativa da doletimo na dan tekme. To će vam reći svi medicinski stručnjaci", rekao je Božović misleći na veliku razdaljinu između Beograda i Almatija i teoriju po kojoj je, kad već nema vremena za adaptaciju na vremensku razliku, bolje doći na dan meča, odigrati i odmah krenuti nazad.

Upava je očigledno mislila drugačije. Ali teško da bi i to nešto promenilo...

(FOTO: Star Sport, arhivska)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.