Grobari očarali Švajnštajgera, zbog Ane i Partizana uradio je nešto zbog čega će ga Srbi još više voleti (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jan.2020, 12:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grobari očarali Švajnštajgera, zbog Ane i Partizana uradio je nešto zbog čega će ga Srbi još više voleti (VIDEO)

Nemac oduševljen.

Čuveni nemački fudbaler Bastijan Švajnštajger gledao je uživo fantastičnu pobedu Partizana nad Virtusom na startu Top 16 faze Evrokupa rezultatom 99:81. Suprug Ane Ivanović pokazao je da mu ni srpski jezik nije stran, ali je “osnovnu” izjavu dao na engleskom jeziku.

- Moram da kažem da je neverovatno. Atmosfera >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je sjajna, ali i igra je neverovatna, i ofanzivno i u odbrani. Ja sam prvi put u Areni, impresioniran sam dvoranom kako izgleda. Volim intenzitet ekipe, veoma je dobar ofanzivno, ali je takođe jak i defanzivno – istakao je Švajnštajger.

Zatim se na zahvaljivanje novinara obratio na srpskom jeziku: “Nema na čemu.” Razgovor sa nemačkim asom pogledajte na 20:00 minuta video snimka.

Nema sumnje da će ga navijači Partizana posle ovoga još više voleti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bastijan Švajnštajger oduševio publiku u Srbiji!

Izvor: 011vodič.com, 09.Jan.2020

Nemački fudbaler Bastijan Švajnštajger trenutno boravi u Srbiji, a novinari su ga juče ulovili na košarkaškoj utakmici gde su se sastali Partizan i Virtus Bolonja.. Foto: Shutterstock. Suprug naše teniserke Ane Ivanović je u pauzi utakmice između Partizana i Virtusa govorio za BC Partizan TV...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.