Grobari nasamarili Holanđane, Partizan će večeras imati ogromnu podršku!?

Izvor: Sportske.net, 28.Nov.2019, 14:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

''Grobari'' nasamarili Holanđane, Partizan će večeras imati ogromnu podršku!?

Da li će se crno-beli večeras osećati kao kod svoje kuće?

Partizan je na startu takmičenja u grupnoj fazi Lige Evrope mogao da računa samo na pomoć dece do 14 godina starosti u meču protiv AZ Alkmara (2:2), zbog prethodno izrečene kazne od strane UEFA, a nešto od toga možda će crno-beli nadoknadi večeras u Hagu protiv istog rivala.

Naime, klubu iz Humske je, prema propisima pripalo 500 >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << karata za Partizanove navijače i ta brojka će biti maksimalno popunjena večeras od 18:55h protiv AZ-a u Hagu.

Ali, ne samo da će biti popunjena, nego i značajno nadmašena.

''Žurnal'' danas prenosi svoja saznanja da su navijači Partizana uspeli da na još jedan zanimljiv način dođu do dodatnih karata za ovu utakmicu.

Naime, u klub navijača AZ Alkmara počelo je da se učlanjuje sve više ljudi s prezimenom na – ić! Partizanovi navijači su se praktično ''infiltrirali'' u protivničke redove i na taj način došli do dragocenih ulaznica.

Kad su Holanđani shvatili da su nasamareni, klub je odlučio da prestane s prodajom karata...

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Karata nema, hiljadu "grobara" ostaje ispred?

Izvor: Sportske.net, 28.Nov.2019

Problem pred početak...U 19 časova počinje utakmica AZ Alkmara i Partizana, a prema informacijama novinara "Novosti" koji se nalazi u Hagu gde se igra utakmica, karata u slobodnoj prodaji više nema...Ovo bi moglo da predstavlja veliki problem za navijače crno-belih...Prema nekim informacijama, oko...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.