Grobari najavili totalni bojkot Partizanovih mečeva zbog izbacivanja iz Evrope!

Izvor: Telegraf.rs, 12.Jan.2017, 19:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grobari najavili totalni bojkot Partizanovih mečeva zbog izbacivanja iz Evrope!

Teški dani su pred Partizanom! Verovatno i najteži u novijoj istoriji kluba koji je donedavno dominirao srpskim fudbalom i bio učesnik evropskih takmičenja.

Njih sledeće sezone crno-beli sigurno neće videti. Ni grupnu fazu, niti kvalifikacije za ulazak u iste. Udarac koji će ostaviti neizbrisive tragove.

Na stranu to što će crno-beli finansijski da dožive krah, što će fudbaleri verovatno sada mnogo više zaobilaziti Humsku. što će tim biti slabiji u borbi za titulu >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << i kup u Srbiji...problem, onaj dugotrajni, mogao bi da bude odlazak navijača sa stadiona. Definitivan odlazak!

Bojkot je već najavljen. Možda i veći od onog koji je u Humskoj viđen pre 10 i kusur godina.

Foto: youtube/printscreen/Arena sport

Njegove posledice se osećaju i dan danas s obzirom na to da tribine zuje prazne iz godine u godinu kada god Partizan igra kod kuće.

Crno-belima su prethodne dve sezone navijači i te kako okrenuli leđa nezadovoljni rezultatima i radom uprave, a sudeći po komentarima posle odluke UEFA malo ko će doći na stadion.

Istoku i Zapadu najverovatnije će se priključiti i Jug. Ogorčenost je reč koja ih sve spaja. Ogorčenost zbog takvog ophođenja prema ''njihovom'' Partizanu.

Foto: Marko Todorović

U kafanama, na ulici, kladionici, pogotovo na društvenim mrežama, većina navijača Partizana je javno počela da se odriče kluba. Ne toliko kluba koliko odlazaka na stadion. I oni što povremeno posećuju stadion JNA, i oni koji su tu uvek kada Partizan igra.

Vratiće se Partizan u Evropu jednog dana. U to nema sumnje. Vratiće se verovatno i na pobednički presto u budućnosti, ali problem ove ili naredne uprave Partizana sasvim sigurno će biti misija povratka navijača u Humsku.

Možda i nemoguća...

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.