Grobari na treningu, raspada se UO

Izvor: B92, 08.Apr.2014, 21:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grobari na treningu, raspada se UO

Kriza trese Partizan, u utorak su se na treningu tima pojavili i navijači, igrači su imali sastanak sa čelnicima, a ostavku je ponudio jedan član UO.

Remi sa Vojvodinom u subotu je udaljio crno-bele od Crvene zvezde na ukupno tri boda, pa je usledio nemir u Hmuskoj 1 poslednjih dana.

"Grobari" su posetili trening kako bi ekipi i trenerima pružili >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << podršku, dok su igrači predvođeni Sašom Ilićem, Milanom Obradovićem i Andrijom Živkovićem razgovarali sa upravom (Đurić, Nađ) o zaostalim primanjima, prenose Novosti.

U međuvremenu, Upravni odbor kluba napustio je Novak Nedić, nezadovoljan ponašanjem pojedinih saradnika, a zbog saopštenja koje je klub izdao pre nekoliko dana.

"Razočaran saopštenjem dela UO FK Partizan, imam potrebu i moralnu obavezu da reagujem i obratim se srpskoj javnosti i svim navijačima mog Partizana. Kao čoveka koji voli i navija za Partizan boli me sve što se u poslednje vreme dešava u, oko i u vezi sa klubom. Stvara se loša atmosfera među igračima i navijačima, svakom izjavom i saopštenjem doliva se ulje na vatru. Zlonamernim, nesrećnim i nepromišljenim izborom poređenja, vređa se sopstvena država i nama prijateljski narodi (poređenje sa nacističkom Nemačkom i Holokaustom)", stoji u saopštenju Nedića.

Čelnici crno-belih ipak ističu da borba za titulu nije izgubljena, te da se igrači moraju odupreti spoljnim pritiscima i faktorima.

"Imamo najbolji tim u zemlji, moramo da se izdignemo iznad svega što se dešava, i to pokažemo na terenu! Borba tek počinje, nema predaje i ne sme da je bude. Nismo posle utakmice sa Vojvodinom ništa dalje od titule i to je ono što mora da nas drži, da nas hrabri", rekao je sportski direktor Albert Nađ.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Razočarani član napustio Upravni odbor Partizana

Izvor: Sportal.rs, 08.Apr.2014

Fudbalski klub Partizan oglasio se saopštenjem posle prvenstvene utakmice sa Vojvodinom, a tekst, u kojem se položaj crno-belih

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.