Grobari kao nekad, ovo nije viđeno još od Duletove ere!

Izvor: Sportske.net, 19.Dec.2018, 23:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

''Grobari'' kao nekad, ovo nije viđeno još od ''Duletove ere''!

Još jedan nagoveštaj povratka crno-belih na staze stare slave!

Duže od decenije, Partizan je igrao u Evroligi početkom ovog veka i njegovi navijači odavno su naviknuti na elitni rang takmičenja na Starom kontinentu, ali veliku radost večeras im je doneo i plasman crno-belih u Top 16 fazu drugog po snazi evropskog takmičenja - Evrokupa.

To je svakako najava boljih dana za najtrofejniji >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << srpski košarkaški klub.

Crno-beli su u meču odluke savladali u ''Pioniru'' Turk Telekom sa 87-72 i kao trećeplasirani u Grupi C izborili plasman u narednoj fazi.

Šta se dogodilo po završetku meča?

Ono što se i moglo očekivati, jeste veliko slavlje igrača i navijača Partizana, ali najjači utisak ostavilo je gromoglasno skandiranje treneru Andrei Trinkijeriju, koji je potom izašao ''na bis'' da pozdravi navijače.

Kako rekosmo, ovako nešto kada su treneri u pitanju, ne pamti se u Partizanu od odlaska trofejnog Duška Vujoševića.

Trinkijeri, izgleda, polako kreće njegovim stopama...

-
Pogledaj vesti o: Evroliga,   Košarka

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PARTIZAN JE U TOP 16 FAZI EVROKUPA: Evo kako su igrači i navijači PROSLAVILI veliki uspeh (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Dec.2018

Pogledajte kako je izgledalo slavlje u Pioniru...Košarkaši Partizana obezbedili su prolaz u Top 16 fazu Evrokupa pobedom nad Turk Telekomom 87:72 u dvorani "Aleksandar Nikolić" u poslednjem kolu prve faze takmičenja...Aleksandra Mitrovića svi znate, a SIGURNO NEMATE POJMA da je on zet poznatog srpskog...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Partizan is back

Izvor: MozzartSport.com, 20.Dec.2018, 13:42

Andrea Trinkijeri je posle prolaska Partizana u TOP 16 fazu Evrokupa na konferenciji za medije rekao da je ovaj rezultat crno-belih nešto nalik svetskom rekordu. Potom je to malo ublažio, ali suština je da će Partizan igrati u narednoj rundi nekog od evropskih takmičenja prvi put još od sezone...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.