Grobari: Nema pomirenja sa upravom

Izvor: B92, 23.Avg.2005, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grobari: Nema pomirenja sa upravom



Navijači fudbalskog kluba Partizan demantovali su tvdnju predstavnika kluba da su se pomirili sa upravom kluba i prekinuli bojkot utakmica. Navijači su naveli da će napraviti izuzetak samo za revanš meč sa Artmedijom u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

"Na sastanku sa predstavnicima kluba privremeno smo se dogovorili da unesemo zastave na teren, ali samo za ovu utakmicu, pošto nije bilo vremena da se nađe drugo rešenje", navodi se u saopštenju navijača >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Partizana, okupljenih u tri najuticajnije grupe Grobari 1970, Južni front i Grobari Beograd.

Navijači demantuju da je prekinut bojkot mečeva, kako su to medijima objavili predstavnici kluba.

"Ništa se nije promenilo na relaciji uprava - navijači... Mi smo odlučili da bojkot prekinemo samo na jedan dan, zarad višeg cilja - plasmana u Ligu šampiona", stoji u saopštenju.

Navijači bojkotuju utakmice pošto im je uprava kluba zabranila da unose transparente i zastave na utakmice, ali i navode da je uprava odgovorna i za mnoge druge loše stvari vezane za navijače.

Partizan u utorak sa Artmedijom igra revanš meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona. U prvom meču bilo je 0:0.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.