Grobarčina Luković - Evo šta sanja centar Mornara!

Izvor: Sportske.net, 16.Dec.2018, 14:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

'Grobarčina' Luković - Evo šta sanja centar Mornara!

Nakon ovog intervjua navijači Partizana će još više ceniti centra Mornara Uroša Lukovića.

Centar Mornara Uroš Luković proveo je sezonu 2016/17 u Partizanu, ali nije imao tu sreću da sa crno-belima osvoji makar jedan trofej.

U razgovoru za sajt Evrokupa najbolji bloker ABA lige u prethodne tri sezone govorio je o ostvarenim i neostvarenim željama i snovima.

"Kao igrač sam imao dve želje: da zagram za >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Partizan i za reprezentaciju. Kada sam došao u Partizan, prva želja mi se ostvarila. Imao sam čast da nosim taj sveti dres", objasnio je Luković.

Pored želja Uroš Luković ima i određene snove, moguće je da ih neće dosanjati jer je suviše komplikovano da se sve poklopi u istom trenutku.

"Ostvarenje mojih snova predstavljalo bi igranje za Partizan u Evroligi sa rođenim bratom Markom", zaključio je Luković.

Teško je zamisliti da će Uroš i Marko biti u Partizanu u trenutku kada crno-beli ponovo budu izborili plasman u Evroligu, ali snovi starijeg od braće Luković predstavljaju potvrdu koliko je "grobar" i koliku ljubav gaji prema Partizanu.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.