Grk igra za siću, sledi trka sa vremenom!

Izvor: Sportske.net, 14.Nov.2018, 11:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grk igra za siću, sledi trka sa vremenom!

U trenutku kada su cene štopera otišle u nebo, njegova klauzula je prihvatljiva, uz to, zarađuje smešan novac...

Kostas Manolas je i dalje jedan od najtraženijih štopera na svetu.

Grk je bio ranije na meti Čelsija, Intera i Junajteda, ostao je u Rimu. Ima klauzulu od 36 miliona evra, u trenutku kada su najtraženiji defanzivci poput De Lihta, našeg Milenkovića, i još nekolicine mlađih poput Ruganija preko 50 miliona evra, cena grčkog internacionalca se čini >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << prihvatljiva.

Želi ga Bajern koji bi da osveži odbranu i nađe zamenu za Boatenga, ali se pominje i Juventus, ako ode Benatija i Barzalji završi karijeru. Juve je već kaparisao, čini se, De Lihta, alternativa je naš Milenković, ali bi Manolas doneo dosta iskustva u odbrani i bio spreman da formira trio sa Bonućijem i neuništivim Kjelinijem.

Sledi trka sa vremenom, Roma mu nudi novi ugovor koji bi izbrisao klauzulu, Monći pokušava da završi posao, ali je i pitanje novca, jer veći klubovi Manolasu mogu da ponude mnogo više od sadašnjih 1.9 miliona evra.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.