Grizman za pobedu, Alaves slavio, Katai na klupi

Izvor: B92, 12.Mar.2017, 00:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grizman za pobedu, Alaves slavio, Katai na klupi

Fudbaleri Atletiko Madrida pobedili su ekipu Granade sa 1:0 u utakmici 27. kola španskog prvenstva.

Jedini gol postigao je Antoan Grizman u 84. minutu. To je bio njegov 13. gol u prvenstvu.

Atletiko je vezao drugu pobedu i četvrti je na tabeli sa 52 boda. Granada je pretrpela drugi uzastopni poraz, 18. je na tabeli sa 19 bodova i ima pet bodova manje, ali i utakmicu više od La Korunje, koja nije u zoni ispadanja.

Fudbaleri Alavesa pobedili su na gostovanju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Malagu sa 2:1. Alaves je poveo u 39. minutu golom Zuhaira Fedala u 39. minutu, a izjednačio je Huan Karlos u 71. minutu. Pobedu Alavesu doneo je Edgar Mendes u prvom minutu nadoknade vremena.

Alaves je ostvario devetu pobedu u prvenstvu i 10. je na tabeli sa 37 bodova. Malaga je pretrpela četvrti uzastopni poraz i zauzima 15. mesto na tabeli sa 26 bodova.

Srpski fudbaler Aleksandar Katai meč je posmatra sa klupe.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sampdorija bolja od Đenoe u gradskom derbiju

Izvor: B92, 12.Mar.2017

Fudbaleri Sampdorije pobedili su u gradskom derbiju na gostovanju Đenou sa 1:0, u utakmici 28. kola italijanskog prvenstva...Oni su tako nastavili niz od sedam utakmica bez poraza...Jedini gol postigao je Luis Murijel u 71. minutu...Sampdorija je u poslednjih sedam utakmica bez poraza, ostvarila je...

Nastavak na B92...

Goleada Intera, sigurna pobeda Napolija i Rome

Izvor: RTS, 12.Mar.2017

Fudbaleri Intera pobedili su na svom terenu ekipu Atalante s ubedljivih 7:1 u utakmici 28. kola italijanske Serije A. Roma i Napoli savladali su Palermo i Krotone sa 3:0. . .Po tri pogotka za Inter postigli su Mauro Ikardi...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.