Grizman pregovara, Atletiko preti tužbom!

Izvor: Sportske.net, 19.Dec.2017, 12:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grizman pregovara, Atletiko preti tužbom!

Nije im prijatno, iako je jasno da odlazi, ali upozoravaju na redosled poteza...

Antoan Grizman je izneo svoje uslove Barseloni.

Naime, on traži platu od 10 miliona neto, odnosno nešto manje od 18 ukupno, čime bi postao plaćeniji od Suareza, tačnije najplaćeniji posle Mesija.

Radije bi u Barselonu, nego u Junajted, ali sa druge strane u Atletiku su ljuti na Katalonce. Oni ne mogu da spreče transfer, jer je klauzula 100 miliona koje će im Barsa platiti, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ali traže više poštovanja.

Prema zakonu, Barselona ne bi smela da pregovara sa Grizmanom koji ima ugovor, pa su čak iz Madrida pripretili rivalu, tim pre što direktor Blaugrane, Giljermo Amor nije negirao navode da se sa francuskim napadačem razgovara o transferu. Redosled poteza je da plate klauzulu, pa da dogovore Grizmanove uslove, umesto obrnuto, mada je u svetu fudbala ovo pravilo mnogo puta zaobiđeno.

Inače, zanimljivo je i to reći, Luis Suarez nije protiv dolaska Grizmana koji bi mogao da mu uzme mesto u timu.



"Ma kakvi, treba da dođu i on i Kutinjo, jača konkurencija znači da ćemo svi biti bolji, klub je iznad svega, nema tu mesta razmišljanjima tog tipa
", rekao je Urugvajac.

Plata koju bi Grizman imao bi predstavljala problem za Barselonu, ali za razliku od Kutinjove koja bi trebalo da bude oko 15 miliona, ona ne izaziva probleme u svlačionici, jer igrači veruju da im je Grizman mnogo potrebniji.

Bilo lako bilo, Francuz je blizu Katalonije, ako sve bude prema njegovim željama, u julu će postati igrač Barselone.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.