Grinvud postaje reprezentativac Jamajke

Izvor: B92, 12.Okt.2023, 22:00

Grinvud postaje reprezentativac Jamajke

Engleski fudbaler Mejson Grinvud sve je iznenadio svojim prelaskom u redove Hetafea.

Bivši igrač Mančester junajteda već je upisao svoj prvi pogodak u ekipi koja se takmiči u La Ligi.

Podsetimo da je Grinvud bio suspendovan na 18 meseci posle optužbe za silovanje, čime su mu vrata reprezentacije Engleske zatvorena.

Međutim, Grinvud bi mogao da zaigra za drugi nacionalni tim

On bi mogao da nastupa za reprezentaciju Jamajke, jer vuče korene >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << iz te karipske zemlje.

Selektor Jamajke, Hajmir Halgrimson, nije isključio mogućnost za poziv krilnog igrača Hetafea, prenosi "Mundo Deportivo".

"Želim najbolji talenat u svom timu. Ako Grinvud povrati svoju kondiciju i svoj raniji nivo, onda ima kvalitete da bude vredan za Jamajku. Svi treneri žele dobre igrače, a mi se ne razlikujemo", poručio je Halgrimson.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.