Grin: Voriorsi neće potrajati

Izvor: B92, 02.Mar.2015, 16:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grin: Voriorsi neće potrajati

Aktuelni tim Golden Stejt Voriorsa jedan je od kandidata za titulu, a ako je verovati rečima Drejmonda Grina, ima jedinstvenu šansu da je osvoji.

Krilni igrač Voriorsa očekuje da se ekipa raspadne vrlo brzo, a kao razlog je naveo jednostavnu stvar – biznis.

Iako su ključni igrači Voriorsa pod ugovorom i za sledeću sezonu, Grin, koji će na leto biti ograničeni slobodni agent, ne očekuje da to potraje.

"To je priroda biznisa. Jedan dolazak, jedan >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << odlazak, i tim više ne postoji. Zato se mora iskoristi ovo što imamo jer sam siguran da ovaj tim neće biti dugo zajedno. Ovo je zabavno vreme, jedno od najboljih u mom životu. Živim za ovaj trenutak", rekao je Grin.

Grin je proteklih godina izrastao u jednog od najuniverzalnijih krilnih igrača u ligi, a na leto bi mogao da se preseli u Boston Seltikse. Pre toga, cilj mu je da sa Voriorsima osvoji titulu.

"Kao što sam nekoliko puta rekao ove godine, znamo koliko smo dobri. Mnogo nam je zabavno. Sjajna je grupa momaka, uživam da provodim vreme u njihovom društvu. Ovo je posebna grupa, imamo posebnu vezu, tako da moramo ostvariti najviše što možemo, jer nećemo dugo biti zajedno", ponovio je Grin.

Voriorsi su prošle sezone eliminisani u dramatičnoj prvoj seriji od L.A. Klipersa u sedam utakmica, dok su pre dve godine poraženi u polufinalu konferencije od San Antonio Spursa.

Golden Stejt je trenutno lider Zapada sa skorom 46-11, sa četiri i po pobede više od prvog pratioca Memfisa.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.