Grin: Ostavio sam ih na cedilu

Izvor: MVP.rs, 15.Jun.2016, 23:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grin: Ostavio sam ih na cedilu

Krilni centar Voriorsa krivi sebe za poraz u petoj utakmici finala.

Bliži se šesta utakmica finala NBA lige između Klivlenda i Golden Stejta, a još uvek se govori o suspenziji Drejmonda Grina i njegovom izostanku sa petog meča. Krilni centar zbog kazne nije smeo čak ni da bude u publici, a susret je gledao u loži stadiona Oklend Atletiksa (bejzbol tim) zajedno generalnim menadžerom Voriorsa, Bobom Majersom.

"Gledanje te utakmice na TV-u je jedna >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << od najčudnijih stvari koje su mi se dogodile u životu. Ostavio sam saigrače na cedilu", rekao je Grin i dodao:

"Verujem da bismo pobedili da sam igrao na tom meču".

Šesta utakmica finala igra se u noći između četvrtka i petka od tri sata posle ponoći. Voriorsi vode sa 3-2 u seriji i nalaze se na korak od odbrane titule.

(foto: Joe Robbins / NBAE / Getty Images)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.