Grin: Đinobili je i dalje vrhunski igrač

Izvor: MVP.rs, 25.Maj.2017, 16:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grin: Đinobili je i dalje vrhunski igrač

Krilni centar Voriorsa je još jedan u nizu onih koji su pohvalili igre iskusnog košarkaša Spursa.

Nakon što je San Antonio eliminisan od strane Golden Stejta u finalu Zapadne konferencije plej ofa NBA lige postavlja se pitanje da li je Manu Đinobili odigrao svoju poslednju utakmicu u karijeri. Argentinski košarkaš je rekao da će tek razmisliti o budućnosti, a Greg Popovič je izjavio da nema nameru da ubeđuje iskusnog košarkaša šta je najpametnije da uradi. >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << Čak je i Kevin Durent pohvalio igre beka Spursa, a komplimente mu je uputio i Drejmond Grin.

"Bio je odličan u ove četiri utakmice protiv nas i dobro nas je namučio. Mislim da je u njegovom rezervoaru ostalo dovoljno goriva, te da bez problema može da igra u NBA ligi i naredne sezone. Ono što je sigurno jeste da je i dalje sjajan u odbrani, da i dalje može da poentira na način na koji to rade najbolji. Tako da je sve na njemu. Ako želi da igra sigurno je da bi trebalo da nastavi da igra. Ja iskreno uživam da ga gledam. Mislim da je i dalje jedan od čvršćih igrača u Ligi", izjavio je Grin.

(foto: Getty Images)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.