Grifin i Pol su slobodni igrači

Izvor: MVP.rs, 24.Jun.2017, 18:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grifin i Pol su slobodni igrači

Plejmejker i krilni centar Klipersa su slobodni u izboru novih ekipa.

Iza Los Anđeles Klipersa je još jedna neuspešna sezona. Iako je ekipa uspela da se plasira u plej of, tamo nije napravila rezultat vredan pomena. Bilo je za očekivati da će Kris Pol i Blejk Grifin, koji se nalaze u poslednjim godinama svojih ugovora, uz "player option", postati slobodni agenti, kako bi sa Klipersima ili nekom drugom ekipom mogli da potpišu nove, višegodišnje ugovore. >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs <<

Grifin ima opciju da sa Klipersima potpiše petogodišnji ugovor vredan oko 175 miliona dolara ili da sa nekom drugom ekipom potpiše četvorogodišnju saradnju vrednu oko 130 miliona zelenih novčanica. Sa druge strane, Pol je u mogućnosti da od Klipersa za pet godina dobije 210 miliona, a priča se da su za njegove usluge zainteresovani i San Antonio Spursi.

Kakva će biti sudbina dvojice superstarova saznaćemo u narednom periodu.

(foto: Getty Images)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.