Greške se dešavaju i Bufonu! Kuva se oko pojačanja, ozbiljno se kuva...

Izvor: MozzartSport.com, 17.Apr.2016, 18:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Greške se dešavaju i Bufonu! Kuva se oko pojačanja, ozbiljno se kuva...

„Kahriman je jedan od momaka koji nam je doneo veliku prednost“, poručuje za naš portal sportski direktor crveno-belih Blažo Raosavljević

Derbi je prošao, Zvezda mora da gleda u budućnost. Dok navijači crveno-belih vraćaju film iz 94. minuta, odgovorni iz Ljutice Bogdana tvrde da nemaju razloga za nezadovoljstvo.

Crveno-beli su u poslednja tri kola osvojili za njih mizernih pet bodova, ali i dalje imaju šansu da osvoje titulu bez poraza. Naravno, šampionski >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << pehar bio bi slađi da je garniran "tripletom" protiv Partizana.

„Ne smemo ni da pomislimo da krivimo Kahrimana zbog remija. On je jedan od momaka koji nam je doneo ovoliku bodovnu prednost. Onakve greške se dešavaju i Bufonu, da ne govorim o tome da je Ter Štegen primao golove sa centra. Pametan je i vredan momak, mogu samo da mu čestitam na odbranama u ovoj sezoni. Realno, ne možemo da budemo nezadovoljni, iako smo prema svim ocenama bili bolja ekipa“, kaže u razgovoru za naš portal sportski direktor Zvezde Blažo Raosavljević.

Bilo je momaka koji su odigrali iznad proseka u Zvezdinim redovima. I sportski direktor apostrofira partiju Mičela Donalda i Damjana Le Taleka.

„To je bila njihova igra. Stil koji nam je omogućio da imamo prevlast na sredini terena. Još jednom su potvrdili kvalitet... Dobro smo davili Partizan u prvom poluvremenu, nismo uspeli da pobedimo, primili smo gol u 94. minutu i tu stavljamo tačku. Fudbal je to, derbi je to. Sad nam je cilj da što pre obezbedimo titulu“.

A onda se očekuje vatromet u Ljutice Bogdana. I dolazak pojačanja koja bi bila garancija solidne, a možda i odlične evropske odiseje.

„Kuva se nešto po pitanju pojačanja. Ozbiljno se kuva. Možda naredne sedmice nešto bude poznato“.

Generalni direktor Zvezdan Terzić već je boravio u Rumuniji i Grčkoj kako bi video potencijalne štopere. Snimanje zanimljivog kadra tek sledi...

„Imaćemo još nekoliko službenih puteva. Ići ću i ja da odgledam nešto zanimljivo, ići će i Zvezdan Terzić. Gledamo ka inostranstvu, ali imamo želje i domaćeg prvenstva. Ukoliko napravimo ono što očekujemo, a to je plasman u neko od evropskih takmičenja, moraćemo da podebljamo kadar. Dakle, da imamo širok kadar“, jasan je Raosavljević.

(foto: MN Press)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.